Hvad siger andre

Kvinde
– 38 år

At komme hos Susanne har gjort en kæmpe forskel i mit liv. Det blev meget hurtigt tydeligt, hvad der var vigtigt at arbejde med. selvom jeg egentlig kom med, hvad der lignede stress i forbindelse med arbejde, fandt Susanne og jeg meget hurtigt i fælleskab ud af, at der var andre ting, der drillede mig. Jeg har i den grad følt mig set og gennemskuet og samtidig respekteret og hørt. det har faktisk været som at komme hjem.

Kvinde
– 45 år

Susanne er en meget nærværende terapeut og hun hjalp mig med at rejse min værdighed igen. Tak for de fem gange jeg har haft hos dig Susanne. Det har været en fornøjelse.

Mand
– 46 år

Jeg har været meget glad for forløbet hos Susanne. Fik hende beskrevet inden af en af mine kollegaer, som “en meget dygtig, sød og klog dame” og det passer fuldt ud. Susanne hjalp mig gennem en svær tid hvor jeg var alvorligt ramt af stress og det gjorde hun rigtigt godt. Jeg har fået en god forståelse af hvad der er sket, og en håndfuld værdifulde redskaber til at klare hverdagens udfordringer uden at presse mig selv ud i slemme stress-situationer. Sidst, men ikke mindst, så er Susanne som menneske meget behagelig at tale med.

Kvinde
– 55 år

Jeg er meget tilfreds på alle områder. Susanne er nem at tale med. Hun lytter og hører rigtigt hver gang, og hun giver noget af sig selv i hver session. Hun har desuden en humoristisk tilgang til de problemstillinger, man måtte komme med men tager dem stadig helt alvorligt. Jeg vil klart anbefale hende til andre, der måtte have brug for hjælp. Tak!